Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Mindennapos hajmosás

A mindennapos frissesség nem csak bőrünknek, de Hajunknak is jól esik!

Szoktál gyakran hajat mosni? Ha igen, elengedhetetlen, a YES DAILY termékcsalád használata. 

A nem megfelelő termékek használata bosszantó problémákat okozhat, például zsíros fejbőrt a túlzott faggyútermelés miatt. A Yes Daily segítségével biztos lehetsz benne, hogy megadod hajadnak azt a szeretetet és törődést, amelyre a gyakori mosás során szüksége van. *Hiperfermentált aloe verát tartalmaz: hosszan tartó nedvességet biztosít, amely mélyen behatol a hajba és fantasztikusan hidratál.

A termékcsalád SLES/SLS, szilikon, kőolajszármazékok, ftalát, viasz és alkohol, állati eredetű összetevőktől mentes. heart 100% VEGÁN

*Hiperfermentáció: A természetes hatékonyság növelése. A hiperfermentáció egy folyamat amely enzimatikusan aktiválja a természetes összetevőt, ezáltal nagymértékben biológiailag hozzáférhetővé teszi, és jelentősen megnöveli annak hatékonyságát. 

Rendezés: