Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Gubancos haj ápolása

Eleged van abból, hogy minden reggel rakoncátlan hajjal ébredsz, amely úgy tűnik, önálló életet él? Ne aggódj – értjük – a göndör és porózus hajúak kínként élik meg a göndörödés és a kezelhetetlen haj elleni örök küzdelmet.

A YES SMOOTH megment téged! Szerencsére a göndörödő hajat lehet orvosolni!

Mindenekelőtt meg kell értenünk, ami ellen harcolunk. A kócosodás gyakran a dehidratált és porózus haj eredménye. A probléma gyakran a haj kutikulájának kiszáradásával függ össze, ez a csempeszerű sejtekből álló külső rész, amely felemelkedik, ha nedvességet érez a levegőben. Ezek a "kis csempék" magukhoz vonzzák és felszívják a nedvességet kívülről, amitől a hajad göndörödik. A göndörödésmentes és fényes hajhoz jól záródó kutikulára van szükség, hogy a hidratálás bent maradjon.

Tehát a hidratálás kulcsfontosságú: ügyelj arra, hogy hajad megfelelően ápold. Ebben segít a YES SMOOTH termékcsalád. A kulcsfontosságú összetevők, mint például a bio olasz gesztenye molekuláris biológiai cseppfolyósításából és a rizsvíz *hiperfermentációjából származó Ultra-Sleek Biokomplex, táplálják a hajat és védik a nedvességtől, védőréteget hozva létre, amelytől hihetetlenül sima és fegyelmezett lesz a haj.

A termékcsalád SLES/SLS, szilikon, kőolajszármazékok, ftalát, viasz és alkohol, állati eredetű összetevőktől mentes. heart 100% VEGÁN

*Hiperfermentáció: A természetes hatékonyság növelése. A hiperfermentáció egy folyamat amely enzimatikusan aktiválja a természetes összetevőt, ezáltal nagymértékben biológiailag hozzáférhetővé teszi, és jelentősen megnöveli annak hatékonyságát. 

Rendezés: