Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Affixx hajformázók

Az Affix szójafehérjével dúsított hajápoló termékcsaládja tökéletes segítséget nyújt a haj formázásában és fixálásában, miközben a hajszálakba juttatott növényi proteinnek köszönhetően megóvja színét a káros UV-sugaraktól.

Az Affixx hajformázók csodálatos termékek, amelyek segítségével könnyedén elérheti a tökéletes frizurát. A termékek hidratáló formulái gondoskodnak arról, hogy haja egészséges és fényes maradjon, miközben formázó tulajdonságaik révén, könnyedén modellezheti a haját úgy, ahogy szeretné.

A hidratáló hajformázó nem csak a haját formázza, de egyszerre gondoskodik a hajszerkezete egészségéről is. Alkalmazása könnyű és hatékony, a formula pedig garantáltan nem zsírosítja el haját. A termék alkalmas minden hajtípusra, és segítségével a haját könnyedén formázhatja. A hidratáló formula garantálja, hogy haja egészséges marad, és a formázás is tartós lesz.

Az Elgon által forgalmazott Affixx hajformázók egyszerű és nagyszerű termékek, amelyek segítségével könnyedén elérheti a tökéletes frizurát, miközben a haj egészségéről is gondoskodik. Használata egyszerű, hatékony, és minden hajtípusra alkalmasak.

Rendezés: