Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Ammóniamentes hajfesték

A Get The Color Dolce tartós hajfesték amely lehetővé teszi, hogy professzionális, nagy teljesítményű eredményt érjen el az ammóniamentes formula finomságával.  Az alapvető hajtóanyag-összetevők lehetővé teszik a pigment kiváló beépülését a haj szerkezetébe, így egyenletesebb az eredmény. Krémes, puha és bársonyos textúrája kiegyensúlyozott, élénk színt kölcsönöz. Azoknak, akiknek érzékeny bőrük van, érzékenységgel küzdenek, vagy teljes biztonságban szeretnék felfedezni a kozmetikai hajfestés világát ajánljuk ezt a nagyon kíméletes hajfestéket.

A festék különlegessége a KASVIRÁG (Echinacea), mely hajfestés közben is táplálja a hajat. Gyógyhatású, nyugtató, fertőzéseket távoltartó, hámszövet-növekedést elősegítő növény. Sérülések és különböző bőrfertőzések, trauma sebek és kígyó harapások kezelésére alkalmazták. Gyógyulási, fertőzésgátló és újra strukturáló tulajdonságokkal rendelkezik.

Próbálja ki most az ammóniamentes hajfesték erejét 100ml-es, gazdaságos kiszerelésben. 

Rendezés:

Az ammóniamentes hajfesték gyengéd és biztonságos alternatíva, amely minden hajtípusra használható, a természetestől a szőkítettig. Az ammóniamentes hajfesték segít megőrizni a haj egészségét, ápolja a hajat, és kevésbé szárítja ki, így egészségesebb állapotban hagyja a hajat, miközben élénk és hosszan tartó színt biztosít. Az ammóniamentes hajfesték használata megkönnyíti a haj színezését, anélkül, hogy károsodna a haj szerkezete vagy a fejbőr egészsége.

A Get the Color Dolce hajfesték ideális választás azok számára, akiknek érzékeny fejbőrük van, vagy akik természetesebb hajfestési módot keresnek, emellett segít megőrizni a haj egészségét, miközben élénk és hosszan tartó színt biztosít. 

Biztonságos alternatívája a hagyományos ammónia alapú festékeknek, amelyek irritációt okozhat a fejbőrben és a hajban. Az Elgon hajápolói mellett a hajfestékek is számos természetes összetevőt és növényi kivonat, keratint juttat a hajba és fejbőrbe a haj teljes táplálására és védelmére. 

Maga a használat ugyanúgy történik, mint a hagyományos hajfesték esetén, így mindenki könnyedén elvégezheti otthon is. Az ammóniamentes hajfesték általában széles szín palettán elérhető, beleértve a világos és a sötét színeket, valamint a rose gold, arany, vörös vagy akár a platina árnyalatokat is.