Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Hajszerkezet újjáépítés

A sérült haj gyakran törékeny, gyenge és száraz, állandó stressznek van kitéve. Ezért született meg az Elgon laboratóriumában a Refibra, a sérült haj minden igényét kielégítő kezelés, hétköznapi néven: hajszerkezet újjáépítés. Ez egy varázslat a hajszálak rekonstrukciójában, mivel a sérült, fénytelennek tűnő és törékeny hajat erőssé, széppé és életerőssé teszi.

A termékcsalád tagjai:
 

Szomorú tény: míg a bőr regenerálódik, magától felépül a kisebb sérülésekből, a haj sajnos nem. Ha a haj megsérül, nem képes helyreállítani magát, ezért segítségre van szüksége, ami lehet egy konkrét termék vagy egy intenzív kezelés, amit otthonában is könnyen végezhet.
Ahhoz, hogy meghatározzuk, melyik hajápolási rutin a legmegfelelőbb számunkra, elemeznünk kell hajunk szerkezetét, vagyis azt, hogy vékony, gyenge, robusztus vagy vastag a hajunk. Végül a hosszúságra koncentrálunk: fénytelen, száraz, festett vagy töredezett? 

Az egyik legtökéletesebb otthoni kezelés, újjáépíti, regenerálja és megerősíti a haj szerkezetét. A Refibra hajszerkezet újjáépítés hialuron és növényi fehérje komplexből kialakított egészség bomba a hajnak, mely nemcsak erőssé, de ellenállóvá és ragyogóvá varázsolja a hajat, amellett, hogy extra könnyű kifésülhetőséget biztosít. 

Kövessen minket facebookon és instagramon, hogy többi termékünket is megismerje! 

Rendezés: