Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Hajformázó

A fodrászatban használt hajformázó termékek lehetővé teszik a haj számára a kívánt stílus és forma elérését. Az egyik leggyakrabban használt hajformázó termékek közé tartozik a hővédő spray, mely megvédi a hajat a hajszárító vagy a vasaló okozta károsodásoktól.

Hasonló termék lehet a hajlakk, ami a haj fényét erősíti, és megtartja a kívánt formát és stílust. Vannak fényes és matt változatok is, amelyek különböző erősségűek lehetnek. Továbbá a hajformázó gél is ezen családba sorolható, mivel erős tartást biztosít, javítja a haj textúráját, hasonlóan, mint a hajwax ami más állagú természetes megjelenést kölcsönöz a hajnak, miközben megtartja a formáját és a stílusát. 

Mivel ezek a termékek mosástól mosásig a hajban maradnak, válasszuk a hajunknak értékes összetevőiben leggazdagabb terméket. Az Elgon hajformázó termékek természetes alapanyagokból lettek megalkotva, melyek úgynevezett hidratóló formázóként is funkcionálnak.

Az Affixx szójafehérjével dúsított hajápoló termékcsaládja tökéletes segítséget nyújt a haj formázásában és fixálásában, miközben a hajszálakba juttatott növényi proteinnek köszönhetően megóvja színét a káros UV-sugaraktól.

Vigyázz hajad épségére és formájára ezzel az UV-szűrős, szójafehérjéket tartalmazó hajápoló-hajformázó termékcsaláddal. Alkalmas minden hajtípusra. A fokozatosan felszabaduló szójafehérjéket tartalmazó készítmény hidratálja a fejbőrt és a hajszálakat, helyreállítja a haj lágyságát és teltségét, valamint megvédi a hajszálakat a káros hatásoktól.

Az Affixx hajformázók könnyed formulája nem nehezíti el a hajat, így könnyedén természetes, tartós frizurát készíthetsz a mindennapokban.