Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Férfi hajápolás

A férfi hajápolás vonalának kiépítését az Elgon életében egy különös kutatás előzte meg. Ennek eredményeként született meg a Caoforce Complex® nevezetű formula, mely az 5 növény: kakaó, gyömbér, kardamom, fehér bors és guarana összetételéből nyert aktív növényi komplexum, energizáló és erősítő hatással.

Több hajápolási referenciát is találunk, melyek a leggyakoribb igényeket elégítik ki: a gyakori mosáshoz a "Sampon napi használatra férfiaknak", míg az ősz haj ápolásához a "Hamvasító sampon férfiaknak" lila pigmentekkel a nem kívánt sárgás tükröződések ellen. A hajhullás problémájára a "Hajhullás elleni sampon és szérum férfiaknak" a hatékony válasz erre az anomáliára. Végezetül a férfi haj és fejbőr korpásodás problémájára a "Chill korpás hajra sampon férfiaknak" a megoldás, amely szinergiában hat a férfi fejbőrre, enyhítve a hámlás és kiszáradás okozta kellemetlenségeket.

Kövessen minket facebookon és instagramon, hogy többi termékünket is megismerje! 

Rendezés: