Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Dauervíz

Kíméletes hullámosító szer, mely a benne lévő innovatív, természetben előforduló, természetes eredetű gyümölcssavaknak köszönhetően nem szárítja a hajat, hanem éppen ellenkezőleg, tömeget ad és fényesíti a hajat.
Az Elgon dauervíz garantáltan javítja a haj szerkezetét is és finoman regenerálja a hajszálakban felbontott diszulfid kötéseket, viszont ezt természeténél fogva úgy végzi, hogy semmilyen negatív elváltozást nem okoz a haj színében illetve szerkezetében.

Ammóniamentes dauervizeinket az alábbiak szerint javasoljuk:

- Aenergy 1: erős szálú, természetes hajra, 12-15 perc
- Aenergy 2: festett, töredezett hajra, 10-12 perc
- Aenergy 3: vékony szálú, finom hajra, 8-10 perc

Az Elgon dauervíz festett és porózus hajjal is könnyedén elbánik. Elsősorban professzionális felhasználása javasolt!

Kövessen minket facebookon és instagramon, hogy naprakész információkat kapjon!

Rendezés:

A fodrászatban használt dauervíznek magas minőségűnek kell lennie, hogy garantálja a haj egészségét. A fodrászok számára fontos, hogy a dauervíznek ne legyen semmilyen káros hatása a hajra vagy a fejbőrre.

Az Elgon által gyártott dauervíz fehérjével dúsított, professzionális volumen kezelő rendszer, amely a különböző hajtípusokhoz igazodik. Még a festett hajon is gyengéden hat, természetes hatású göndörséget kölcsönöz a hajnak, és növeli a térfogatot. A sorozatot olyan aktív összetevőkkel gazdagították, mint például a kollagén fehérjék, amelyek támogatják a haj állapotát és fényt adnak.