Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Festett haj ápolása

A tökéletes hajfestés után hajunk ápolása, hidratálása és tisztítása elengedhetetlen, így megóvhatjuk a töredezéstől és kiszáradástól. A hajszín hosszú élettartamának biztosítása érdekében különböző hajtípusoknak megfelelő színvédő sampont és pakolót válasszunk.

Az Elgon cég által megalkotott festés utókezelés garantálja a gyönyörű és hosszú élettartamot szőkítés, hajszínezés és hajfestés után. A Colorcare termékcsalád gazdag összetevői, mint az Aloe Vera és B-vitamin igazi csodaszer a hajnak, ráadásul könnyű kifésülhetőséget biztosítanak még a legrakoncátlanabb hajnak is. A termékcsalád számos samponnal és balzsammal segíti a nem kívánt sárga vagy vörös árnyalatok semlegesítését, melyhez tartozik egy 3,5 pH értékű helyreállító maszk is, amely újjáépíti a hajat. A maszk használata után nagyon selymes lesz a haj, így  nyoma sincs a kémiai beavatkozásnak.

Rendezés: