Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Száraz haj ápolása

A fény mindig is az erő szimbóluma volt, még a hajban is. Az Elgon megalkotta azt az egyetlen csodálatos termékcsaládot, amely minden hajtípust képes szabályozni: az ARGÁN termékcsaládot. Mint ahogyan a nevéből is adódik, fő összetevője az argán olaj.

Az Argánfa magjából kinyert argánolajban található zsírsavak természetes gyógymódot jelentenek a száraz és fénytelen hajra: ARGÁN termékeink értékes tápanyagokat juttatnak a hajszálakba, ezért még a leginkább vízhiányos hajnak is lendületet és életerőt ad. Az eredmény: fényes, puha és revitalizált haj.

Maga az Argán Olaj antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, valamint gazdag telítetlen zsírsavakban és E-vitaminban, ezáltal felveszi a harcot a szabad gyökök ellen. A gyorsan felszívódó, parabénmentes olaj puha, sima és selymes érzetet kölcsönöz a hajnak; így minden hajtípushoz ideális. Ideális továbbá hővédőként használni hajvasaláshoz vagy hajszárításhoz is. A vanília illat már csak hab a tortán. 

Rendezés: