Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Színező balzsam - I-Care

A színező balzsam kistestvére a színező sampon, melyben egy fizikai színező van, de arról tudunk kell, hogy nem olyan tartós, mint egy speciális balzsam, ami akár 8-10 mosásig a hajban marad. Természetesen egyszerre is lehet használni mind a kettőt.

Ha mindig is ki akart próbálni egy extrém színt, most itt a lehetőség! Próbáljon ki olyan extrém színeket, mint az intenzív vörös, a pasztel fukszia vagy a tenger kék!

Amit szintén fontos figyelembe vennünk, ha bármi fejbőr betegségünk van, akkor az erre már jól bevált samponunt alkalmazzuk először, majd jöhet az I-Care direkt pigmentes színező balzsam, melyet hatóidő betartásának figyelembe vételéhez mérten használunk annak érdekében, mennyire szeretnénk élénk színt kapni. A termék professzionális eljárás útján készült, így fontos tudunk, hogy nem  fogja meg a bőrünket, ruhánkat, párnánkat.

Kövessen minket facebookon és instagramon, hogy többi termékünket is megismerje! 

Rendezés: