Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Moda&Styling hajfesték

Szeretne egy nagyon intenzív és hosszan tartó gazdag színt, mely gyönyörű fényt kölcsönöz a hajnak?

Mondjon búcsút az ősz hajnak és a megfakult színeknek. 100%-os fedésének köszönhetően hosszabb ideig élvezheti a ragyogó megjelenést!

A Moda&Styling hajfesték árnyalatai teljes választékát kínálja a szalonok és otthoni hajfestést kedvelők számára, hogy minden színigényt kielégítsen. Ez a hajfesték gazdag és határozott árnyalatot ad, amellett, hogy nagyon puhává és fényessé varázsolja a hajat, és rendkívül hatékonyan fedi az ősz szálakat. A hajfesték olyan intenzív, hogy az alapszín hozzáadása nélkül is 100%-os fedés érhető el. 101 árnyalatból válogathatunk kedvünkre. A Moda&Styling hajfesték olyan aminosavak hozzáadásával készül - beleértve az értékes hialuronsavat is - mely vegyületek egy molekulája akár 4000-szer több vizet is képes megkötni a hajban, ezáltal hosszabb ideig megőrzi a tápláló hatást.

​Egyetlen tubusból akár két festést is garantálunk. A hajfesték parabénmentes, 40%-kal csökkentve van benne az ammónia és olyan tiszta pigmenteket tartalmaz, amitől intenzívebb, fényesebb és tartósabb lesz a hajszín. Nem beszélve arról a selyem fehérjéről, ami hidratál, gyulladást csökkent, fényességet biztosít és lassabb fakulást garantál.

Tökéletesen tapad a hajszálakhoz, éppen ezért rendkívül hatékonyan fedi az ősz hajat.

Az otthoni hajfestés is sikerülni fog, megszűnik a haj zsírosodása, korpásodása.

Rendezés:

Nagy intenzitású tartós professzionális hajfesték.

Mondjon búcsút az ősz hajnak és a kifakult színeknek. 100%-os fedésének köszönhetően hosszabb ideig élvezheti a ragyogó színt!

A Moda&Styling hajfesték árnyalatai teljes választékát kínálja a szalonok és otthoni hajfestést kedvelők számára, hogy minden színigényt kielégítsen. Ez a hajfesték gazdag és határozott árnyalatot ad, amellett, hogy nagyon puhává és fényessé varázsolja a hajat, és rendkívül hatékonyan fedi az ősz szálakat. A hajfesték olyan intenzív, hogy az alapszín hozzáadása nélkül is 100%-os fedés érhető el. A SILKER COMPLEX 3-mal dúsítva kivételes élettartamot és lassabb fakulást garantál.

101 árnyalatból válogathatunk kedvünkre.