Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Száraz, vékonyszálú haj ápolása

Mélyen hidratált haj a rendkívül egészséges, hihetetlenül fényes és ragyogó megjelenésért. A YES HYDRA termékcsalád robbanásszerűen hidratálja a hajad, olyan puha lesz, mintha felhőbe harapnál. :)

Ideális enyhén száraz, vékony és normál hajra.

Az azonnali eredmény a termékcsalád speciális összetevőjén alapszik. A piemonti biorizsből kivont, *hiperfermentációs eljárásnak alávetett rendkívüli hatóanyag antioxidánsokban, értékes aminosavakban és fehérjékben gazdag. Nélkülözhetetlen szövetségese a haj vitalitásának, amely rendkívül egészséges megjelenést garantál és megelőzi a szárazság okozta károsodásokat.

A termékcsalád SLES/SLS, szilikon, kőolajszármazékok, ftalát, viasz és alkohol, állati eredetű összetevőktől mentes. heart 100% VEGÁN

*Hiperfermentáció: A természetes hatékonyság növelése. A hiperfermentáció egy folyamat amely enzimatikusan aktiválja a természetes összetevőt, ezáltal nagymértékben biológiailag hozzáférhetővé teszi, és jelentősen megnöveli annak hatékonyságát. 

Rendezés: