Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Tartós hajszínező

A Tonalight egy krémes állagú színező, ragyogó árnyalatokkal. Ideális színezésre (tonizálására), a természetes hajszín kiemelésére, és az őszülés első jeleinek elfedésére. Extrém ragyogást biztosít a Biotech (biotechnológiával kinyert) olívakészítménynek köszönhetően.

Egyetlen termékcsalád, megannyi szolgáltatás: Tonalizálás az alap hajszín világosítása nélkül, lágy színezés, az ősz haj akár 100%-os elfedése, extra fény és ragyogás a 35. ''szín'' CLEAR SHINE-nak köszönhetően, ami egyfajta csillogó borítást biztosít.

Az Elgon mindig lépést tart a legújabb trendekkel és innovációkkal, ezért úgy döntöttek, hogy biotechnológiai úton fermentált olajbogyólevél-kivonatot adnak hozzá a vadonatúj Tonalight krém szinezőhöz, a termék hatásának fokozására.

De mi is az a biotechnológia? A biotechnológia a szépségiparban a növényi eredetű összetevők hosszú távú felhasználása mellett - mint az állati eredetű összetevők etikusabb helyettesítője - garantál nagyon magas minőséget és a hatékonyságot.

Rendezés:

Fedezze fel újra haja fényességét az ultra-sugárzó tónus-tónus effektusokkal!

A Tonalight egy korszerű  tartós hajszínező fényes és briliáns árnyalatokkal, tökéletes azok számára, akiknek  ősz hajszálai már megjelentek, de vágynak a természetes hatásra és nem szeretnének tartós hajfestéket használni, hogy felerősítsék az altónusokat a hajban(értsd: vörösödésre, sárgulásra hajlamosak) illetve szeretik ha nem "lenő", csak kikopik idővel a kívánt szín a hajból. A biotechnológiával kinyert olívakészítménynek köszönhetően egy tiszta fermentált hatóanyagot juttatunk a hajba, amely élénkebbé teszi a színt a különösen fényes hatás érdekében. Ezenkívül a biotechnológiai fermentációnak köszönhetően a hatóanyag nagyon tiszta és nagyon koncentrált, ezért különösen jó teljesítményt nyújt a hajon.

// ELGON kisokos //

A cég nagy figyelmet fordít a termék csomagolására. 95%-ban újrahasznosított alumínium tubusokat használ, a környezet fokozottabb tiszteletben tartása érdekében.

A hajszínezés népszerű módja annak, hogy megváltoztasd a megjelenésed, és egy kis színt adj hajadnak. Elvégezhető otthon vagy a szalonban, tartós hajszínezővel vagy színező balzsammal is. A hajszínezés nem csak a megjelenés megváltoztatásának módja, hanem a meglévő hajszín felfrissítésére vagy korrigálására is használható, továbbá, a hajszínezők gyengédebbek és kíméletesebbek a hajfestékekhez képest, és egy extra réteg puhaságot is kölcsönöznek a hajnak.

A megfelelő termékkel és alkalmazással gyönyörű eredményeket érhet el, amelyek hetekig vagy akár hónapokig is kitart. A Tonalight hajszínező esetében egy finomabb eljárásról beszélünk köszönhetően a benne található biotechnológiával kinyert olívakészítménynek, mely néhány hónap után akár teljesen kikophat a
hajból. Ezt az opciót azoknak ajánljuk, akiknek könnyen törik a haja, vékonyszálú, az őszülés kezdeti szakaszában járnak vagy például ha szeretne több színt is kipróbálni, de nem akarja magát elkötelezni hosszú időszakra egy szín mellett. Ideális választás azoknak is, akik még kezdők a hajfestésben és először próbálkoznak ezen a területen.

A hajszínezés során fontos figyelembe venni a bőrünk és a szemünk színét, hogy harmonikus összhangban legyen a hajunkkal. A természetes hajszínünk alapján érdemes kiválasztani a megfelelő árnyalatot. Például, ha meleg, narancsszínű bőrünk van, akkor a meleg barnák, a vörösek vagy a vöröses barnák jó választás lehetnek.

Végül, ha úgy döntünk, hogy hajszínezésre adunk egy esélyt, akkor érdemes megfontolni, hogy mennyire változtatjuk meg a természetes hajszínünket, és hogy a kiválasztott szín harmonikus-e az arcunkkal és az életstílusunkkal.