Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Szabadkezes melír

Engedje szabadjára tehetségét és kreativitását egy nagy teljesítményű szabadkezes szőkítő rendszerrel.

A Freehand egy rendkívül sűrű, ultrakompakt agyagos szőkítőpor, mely könnyen bedolgozható a hajba. Nagy hatékonysággal bír: állagát tekintve ideális minden szabadkezes melír technikához, mint például a balayage és lehetővé teszi a szőkítés modern megközelítését, biztosítva a fodrászok maximális kreativitást. 7 árnyalat világosítására lett megalkotva. Vastag, krémes, rugalmas textúra, mellyel könnyű dolgozni. Tökéletesen tapad a hajhoz, maximális pontossággal világosít fólia használatának szüksége nélkül.

Tökéletes formulája - mely egy speciális olaj komplexum  - úgy lett megalkotva, hogy a haj roncsolása nélkül védi meg a hajat a szőkítés okozta stressztől, valamint az arany alga kivonat antioxidáns és bőrpuhító hatással bír, melytől selymes, puha tapintású lesz hajunk.

Rendezés: