Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Hajfesték

100%-os ősz haj fedés és hosszan tartó, ragyogó haj!

Hajat festeni otthon is lehet, bár ez sokszor nem egyszerű feladat. Ammóniamentes tartós hajfestékkel és hajszínezőinkkel bátran keverheti a színeket. Az új hajszínnel minden nő boldogabbá és magabiztosabbá válik. :) 

Állandó színhatásra vágyik vagy szőkített haj az álma? 100%-os fedésre vágyik vagy a hamvas, ősz hatást kedveli? Próbálja ki a csökkentett ammóniatartalmú Moda&Styling hajfestéket, melyben a platina szőke elérése pofon egyszerű. A világosabb árnyalatok gyakrabban történő megváltoztatásához válassza az ammóniamentes Tonalight tartós hajszínezőt. Ha szeret új dolgokat kipróbálni és kísérletezni a színekkel, ne hagyja ki a direkt pigmentes I-Light hajszínezőt, melyek tisztán vagy bármilyen színnel keverve használhatók, hogy soha nem látott hatásokat és megjelenést hozzanak létre, és próbálja ki a festett haj ápolásához elengedhetetlenül fontos ammóniamentes I-Care színező balzsamot, mely már egy mosás után eltünteti a kellemetlen, nem kívánatos sárga vagy vörös tónusokat a hajból, illetve két festés között tökéltesen alkalmazható színfrissítésre.

Az Elgon hajfestékek és színezők különlegessége egy olyan formula, mely az Elgon kutatás-fejlesztési részlegén lett megalkotva egy innovatív és hatékony módszerrel. Az úgynevezett Silker Complex 3 Plus összetevő, egy selyemszálakból és szintetikus polimerekből nyert fehérje komplex, mely védőréteget képez a fejbőrön és hidrofób gátat a hajszálon, elősegítve a kutikula rekonstrukciós hatását, garantálva a kiválasztott hajszín tartósságát. Fényesebb, gazdagabb és élénkebb lesz az eredmény, amely nem fakul ki mosásról mosásra, hanem tartós marad hosszú időn keresztül.

Ha tehát, ahogy Oscar Wilde mondta, „csak úgy lehet ellenállni a kísértésnek, ha engedünk neki”, nem marad más hátra, mint átadni magunkat az Elgon egyedülálló hajfestékek élvezeteinek, ragyogó hajjal, intenzív színnel, a biztos tökéletes eredmény jegyében.

Kövessen minket facebookon és instagramon, hogy többi termékünket is megismerje! 

Rendezés:

A hajfestés nagyszerű módja az önkifejezésnek, kisugárzásunk növelésének. Használható ősz haj fedésére, stílusunk kialakítására, de egész megjelenésünk megváltoztatására is. A modern technológia segítségével most könnyebb mint valaha, megtalálni a bőrtónusának és stílusának megfelelő hajszínt.

Fontos azonban, hogy olyan terméket válasszunk, amely nem károsítja a hajat, és összetevőit tekintve mindig összhangban legyen viselőjével. Hajfestés előtt mindig tájékozódjunk a várható eredményről és a lehetséges színekről.  A Moda&Styling hajfesték különlegessége a csökkentett ammóniatartalom mellett egy mikropigmentes rendszer, melynek segítségével a festékben található pigmentek sokkal könnyebben tapadnak meg a hajon, illetve egy speciális selyem fehérje komplex, mely extra hidratációval és fénnyel védi és vonja be a hajat.