Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Hajkiegyenesítés

Szeretnél egyenes hajat 12 héten keresztül?

A fodrászatban végzett hajkiegyenesítés egy nagyszerű megoldás a hullámos vagy göndör hajú nők, valamint férfiak számára, akik szeretnék egyszerűen és gyorsan elérni a sima, fényes, egységes hajkialakítást. Az eredmény tartós lesz, és a haj sokkal könnyebben kezelhető és formázható lesz. Az egyenes haj öltöztet és minden alkalomhoz jól mutat. Egy elegáns ruhához, de akár melegítőhöz is, egy egyenesre szárított haj  tökéletes választás lehet. Nem kell többé attól tartanod, hogy a pára vagy az eső tönkreteszi a frizurádat.

Az Elgon cég által kifejlesztett Tango hajegyenesítő rendszer egy könnyed kezelés, mely ammóniát és tioglikolsav sókat tartalmaz, és számos hatóanyaggal van dúsítva, amelyek együttesen olyan funkciókat látnak el, amelyek segítik a haj kíméletes kiegyenesítését. A termék különleges összetevője a feniltrimetikon, mely egy aktív kiegyenesítő elegy (egy kozmetikai hatású jótékony szilikon). Nem károsítja a haj keratinszerkezetét, testet és fényt ad neki.
Folyékony paraffin: lágyító hatóanyaga optimalizálja a készítmény hatását, mivel a vastag haj szerkezetére hat, könnyedén meglágyítja és kiegyenesíti.
A hajkiegyenesítés végeredménye egy puha és fényes haj.

Rendezés: