Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Szőkített haj ápolása

Festett, szőkített, melírozott haja fénytelen, száraz és hajlamos a töredezésre?

A szőkített haj ápolása nem ördöngős. Mától lehetőségünk van fényt, erőt és táplálást adni neki, köszönhetően a DECO & BALAYAGE sorozat új termékeinek: TOTAL LOW SHAMPON és TOTAL MASZK.

A szőke haj szárazabbnak tűnhet, így sebezhetőbbé válik a környezeti hatásokkal szemben. A fő probléma a fény hiánya és a hajszálak töredezése, a haj életerejének és erejének hiánya miatt. Fontos, hogy a hajat kifejezetten az ő igényeiknek megfelelő termékekkel ápoljuk: a 100%-ban vegán formulájú, Biotechnológiai citromkészítménnyel dúsított finom formula tökéletesen karban tartja a szőkített, töredezésre hajlamos hajat. Ennek a speciális összetevőnek a további különlegessége, hogy C-vitaminban gazdag CITROM-HIDROLIZÁLT-FEHÉRJÉT tartalmaz, amely javítja a haj hidratáltságát, kezelhetőségét és fényét, valamint egy BÚZA- ÉS SZÓJAAMINOSAV KOMPLEXET, magas cisztein és lizin tartalommal, amely erősíti a hajszálakat.

A sampon gyengéden tisztítja a hajat, tökéletes a gyakori mosáshoz; míg a maszk kombinálva áldás, mert visszaadja a szőkített haj optimális állapotát, fényessé téve, táplálva anélkül, hogy elnehezítené. A Total Maszk kettős felhasználású: samponozás után 5 percig használva, hidratálja és puhává teszi a hajat, de samponozás előtt 50 percig is használható, hogy erősítse a hajszálakat.

MIRE KELL FIGYELNI SZŐKÍTÉS SORÁN? Az ezzel az eljárással elért szőke haj szárazabbnak és vékonyabbnak tűnhet, így sebezhetőbbé válik a külső hatásokkal szemben. Természetes erejének és szépségének megőrzése érdekében a szőke haj különleges törődést és odafigyelést igényel.​ Fontos, hogy speciálisan kifejlesztett termékekkel táplálja a hajat.

Főbb problémák szőkítés során:

- FÉNYESSÉG HIÁNYA: fénytelen, vízhiányos és száraz haj.

- TÖREDEZÉS: erőteljes hatás hiánya a könnyen töredező haj esetében.

- RAKONCÁTLANSÁG: gyenge és nehezen kezelhető haj.

Hagyja magát kényeztetni a narancs, a kókusz és a mandarin illatával, a virágos és friss illat a haján bódító lesz!

Kövessen minket facebookon és instagramon, hogy többi termékünket is megismerje! 

Rendezés:

A szőkített haj ápolása néha meglehetősen nehéz, főleg ha nem tudjuk, hogyan kell megfelelően gondoskodni róla. De van néhány egyszerű trükk, amelyek segítenek fenntartani a szőke haj egészséges és fényes megjelenését.

Fontos, hogy használjon olyan termékeket, amelyek kifejezetten a szőkített haj ápolására lettek kifejlesztve. Ezek a termékek segítenek elkerülni a színfakulást, és fenntartják a haj hidratációját. Érdemes kerülni a forró eszközöket, mint például a hajszárítót és a göndörítőt, amelyek károsíthatják a szőkített hajat. Ha muszáj használni őket, akkor érdemes alacsony hőfokot választani, és használni egy természetes hajvédő spray-t.

Érdemes szőkített haját hidratálni hetente legalább egyszer. A hajmaszkok és a balzsamok segítenek megőrizni a haj nedvességtartalmát, és megakadályozzák a haj kiszáradását. Érdemes a hajat naponta ápolni, például úgy, hogy egy kis hajolajat vagy sérült hajra szánt terméket használ.

Ha rendszeresen ápolja a szőkített haját, és alkalmazza a fent említett trükköket, akkor biztos lehet benne, hogy a haja fényes, egészséges és szép lesz!