Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Miért válassz minket?

1. GYORS KISZÁLLÍTÁS

Webáruházunk egyik nagy előnye, hogy raktárkészlete létező boltokra épül. Az üzletek magas választékának köszönhetően, webáruházunk is széles választékot kínál vásárlóinak. Ha a megrendelés beérkezik délelőtt 10 óráig és a "KÉSZLETEN/RAKTÁRON” jelzés jelenik meg a kiválasztott termék mellett, akkor az adott terméket 1-2 munkanapon belül a vásárló címére szállítjuk. Webáruházunk folyamatos frissítés alatt áll, arra törekszünk, hogy Ön mindig az aktuális állapotot lássa. Természetesen lehetnek eltérések, ezekről a megrendelést követően haladéktalanul tájékoztatjuk Önt.
 

2. KEDVEZMÉNY FODRÁSZOKNAK ÉS VISZONTELADÓKNAK
A szakmai regisztráció árkedvezményre jogosít fel, minden kedves Fodrász és Viszonteladó partner vásárlónkat, melyet igazolni kell!
Teendő: Regisztráció után szakmai végzettségét igazoló szakmunkás bizonyítvány (tanulók esetén iskolalátogatási bizonyítvány) másolatát el kell juttatnia hozzánk, illetve partnerként a cég tevékenységét igazoló működési engedélyt, ill. cégkivonatot.
Fotózza le a bizonyítványt, és küldje el mellékletben az info@elgonhungaria.hu email címre.

Amint kollégáink megkapták az okmányt, regisztrációjához beállítjuk az Ön szakmai végzettségét, s erről e-mailben értesítést küldenek. Amennyiben Ön ezután belép webáruházunkba csak az Önre vonatkozó szakmai árat fogja látni a termékek mellett. Felhívjuk azonban figyelmét, a szakmai árak csak akkor láthatók, ha Ön a bejelentkezés menüpontban be is jelentkezik, azonosítatlan vásárlói böngészés során csak az általános kiskereskedelmi árak láthatók. (Vannak olyan termékeink pl.: szalonberendezések, melyek egységes áron kerülnek értékesítésre. Ilyen esetekben nincs különbség az árak között).

 

3. ÁLLANDÓ RAKTÁRKÉSZLET                                                       

Webáruházunk egyik nagy előnye, hogy raktárkészlete létező boltokra épül. Az üzletek magas választékának köszönhetően, webáruházunk is széles választékot  és állandó raktárkészletet kínál vásárlóinak.
Természetesen lehetnek eltérések rajtuk kívülálló okok miatt, ezekről a megrendelést követően haladéktalanul tájékoztatjuk Önt.

 

4. ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ CSOMAGOLÁS
Az Elgon különös figyelmet fordít a termékek csomagolásának megtervezésére és minőségére. Termékek csomagolása 100%-ban újrahasznosítható, valamint fontos kiemelnünk, hogy a palack cukornádból készült bioplast, mely lebomlik. Az alumínium tubusra is büszkék vagyunk, elegáns, könnyen és praktikusan használható, korszerű csomagolóeszköz mindamellett, hogy 100%-ban újrahasznosítható