Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Hajápolás

Válassz hajápolási termékeink széles választékából!

Elengedhetetlen, hogy megtanuljuk, hogyan kell ápolni hajunkat, de még inkább helyesen tesszük.
Valójában a hajunk nem egyforma: egyenes, hullámos, göndör... a típusok változatosak, ahogy az igényeik is. Ezért fontos, hogy egy teljesen személyre szabott hajápolási rutint válasszunk!

Ahhoz, hogy meghatározzuk, melyik hajápolási rutin a legmegfelelőbb számunkra, elemeznünk kell hajunk szerkezetét, vagyis azt, hogy vékony, gyenge, erős vagy dús hajunk van. Végül a hosszúságra koncentrálunk: fénytelen, száraz, fesetett vagy töredezett. Ezen a ponton a szokásainkra, a mosások számára, az általunk végzett vegyszeres kezelésekre és a gyakran látogatott helyekre kell összpontosítanunk.

Az Elgon mindig lépést tart a legújabb trendekkel és innovációkkal. A növényi eredetű összetevők hosszú távú felhasználása mellett, mint az állati eredetű összetevők etikusabb helyettesítője, ennek az ellenőrzött környezetnek köszönhetően garantált a minőség és a hatékonyság.