Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.

Volumennövelés

A haj minőségét elsősorban a genetikai összetétel határozza meg, de a parabéneket, szulfátokat, formaldehidet és izopropil-alkoholt tartalmazó hajápolási kozmetikumok használata a haj elvékonyodását és törékenységét okozhatja. Hajunk lelapul, volumentét veszíti ,legrosszabb esetben hullani kezd.

Íme egy lehetőség, melyet gyengéd formulák alkotják, kiválóan alkalmas törékeny, sérült hajra. Volumen legfeljebb 10 hétig tart. A  haj keratin szerkezetének károsítása nélkül hozza létre a dússágot és a textúrát, mivel finoman regenerálja a hajszálak diszulfid kötéseit.

Rendezés:
Tartós hullámra, vastagabb hatásra, könnyen kezelhető, természetes és puha hajra vágysz hajszerkezet károsítása nélkül? A KIT Volumen professzionális volumennövelést ad a legérzékenyebb hajnak is, anélkül, hogy károsítaná a haj keratin szerkezetét, és finoman regenerálja a hajszál diszulfid kötéseit.