Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MAN UPGRAY GEL FÉRFI AMMÓNIAMENTES HAJFESTÉK "2" SÖTÉT BARNA

Ár:
1.990 Ft
Professzionális zselé állagú hajfesték, ammóniamentes, ultragyors hatás, mely elrejti az ősz hajszálakat és természetes színt kölcsönöz. Direkt pigmentet használ. A MAN a piaci igényeket kielégítő speciális férfi termékcsaládja, mely növényi kivonatokkal ápol.
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

A MAN termékcsalád PARABÉNMENTES! A MAN ammóniamentes hajfesték, mely újjáéleszti a haj természetes színét, elfedi az ősz hajszálakat, miközben ápolja a fejbőrt és a hajszálakat.

Plusz: Caoforce Complex®: AKTÍV NÖVÉNYI ÖSSZETÉTEL, melyet 5 növényből nyernek ki: kakaó, gyömbér, kardamom, fehér bors és guarana, melyeknek energizáló és erősítő hatása van.

Használat: Az Upgray Gélt a MAN aktivátorral kell használni 1:1 arányban. Felvitel és öblítés: viseljen kesztyűt és a MAN applikátor segítségével egyenletesen vigye fel a színezőt, hogy az ősz hajszálakat megfelelően befedje. Ne használjon fém eszközt (csipesz, tál stb.). A hatóidő lejárta után, masszírozza át a fejet, alaposan mossa ki a hajból, majd MAN samponnal mossa meg a hajat. Hatóidő: 5 perc.

maximum 15 perc az ősz hajszálak elfedéséhez és az eredeti hajszín felfrissítéséhez; 10 perc vagy annál több, ha erőteljes színhatást kíván elérni. Nincs lenövés, egyszerűen kikopik a hajból.