Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vegán hajfesték

Az Imagea Vegán hajfesték egy új megközelítés a színvilághoz és egy teljesen új szolgáltatás: a lehető legtermészetesebbre tervezett összetétele maximális színeredményt garantál. Gyengédebb, mint egy hagyományos hajfesték, sokoldalúbb, mint egy ammóniametentes hajszínező.

Az Imagea Vegán hajfestéket a természet ihlette. Valójában az összetevők között nincs hiány a környezetből származó elemekből, például az Andokból származó quinoa kivonatból, mely nem engedi a hajszín korai kifakulását és növeli a szín ragyogását. Másik fontos összetevő a C-vitaminban és polifenolokban gazdag gránátalma kivonat, amely antioxidáns erővel párosul.

Tökéletes választás azoknak, akik panaszkodtak az ammóniával, rezorcinnal vagy PPD-festékkel történő festéskor tapasztalt kellemetlenségekre. Az Imagea tökéletes, mert mentes ezektől az anyagoktól; ezért alkalmas azok számára, akik természetes termékeket használnak úgy a belsőleg, mint külsőleg.  heart

Rendezés:

Az Imagea Vegán hajfesték egy új megközelítés a színvilághoz és egy teljesen új szolgáltatás a lehető legkíméletesebbre vizsgázott formulája garantálja a maximális színeredményt.

Ezt a termékcsaládot a természet ihlette. Valójában az összetevők között nincs hiány a környezetből származó elemekből, például az Andokból származó quinoa kivonatból, fakulásgátló tulajdonságokkal, ami növeli a szín ragyogását. És ismét a C-vitaminban és polifenolokban gazdag gránátalma kivonat, amely antioxidáns erővel párosul.

Sőt, azok számára, akik panaszkodtak az ammóniával, rezorcinnal vagy PPD-vel történő hajfestés során tapasztalt kellemetlenségekről, az Imagea tökéletes, mert mentes ezektől az anyagoktól; ezért alkalmas azok számára, akik természetes termékeket használnak, és előzetesen érdeklődnek az általuk használt kozmetikumok összetevőiről és összetételéről.