Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Imagea

Az utóbbi években egyre inkább elterjedt a zöld életmód fogalma, ahol az ökológiai lábnyom és a természet tisztelete még soha nem volt ennyire fontos. Ez már nem csak divat, hanem igazi életfilozófia, egy széles körben elterjedt kultúra, amely gyökeret ver a férfiak és a nők, a fiatalok és a felnőttek körében.

Fogyasztói igényeinek kielégítésére az Elgon új Elgon Green márkájának köszönhetően piacra dobta az Imageát, a professzionális környezetbarát termékcsaládot, amely az Anyatudomány alapelveit követi. A bizalom, a professzionális minőség, az etika és a fenntarthatóság alapvető értékek az Elgon Green számára, egy 100%-ban olaszországi cég számára.
A termékcsalád egy sor szigorú tudományos kutatás eredményeként született meg, amely lehetővé tette számunkra, hogy megmutassuk, hogy természetes eredetű alapanyagok felhasználásával is kiváló eredmények érhetők el. Így született meg az IMAGEA.

Úgy gondoljuk, hogy a terméktulajdonságok leírása a legtisztább módszer arra, hogy fogyasztóink irányába kommunikáljuk a választásaink mögött meghúzódó érveket.