Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Férfi hajfesték

Az ammóniamentes férfi hajfesték a legmodernebb hajszínezési megoldás a férfiak számára, akik szeretnék kihangsúlyozni a természetes szépségüket, anélkül, hogy károsítanák a hajukat. A kímélő formula garantálja, hogy a haja fényes és egészséges marad hajfestés után is.

Ezenkívül, az ammóniamentes hajfesték nem tartalmaz olyan vegyi anyagokat, mint a peroxid vagy a szulfát, amelyek károsíthatják a hajat és a fejbőrt. A hajfesték könnyen használható és a haját védi a károsodásoktól, miközben a hajfestés után is fényes és egészséges marad.

Az Elgon férfi hajfesték választéka 5 színből áll, beleértve a természetes, sötét és világos árnyalatokat, így biztos lehet benne, hogy megtalálja a számára megfelelő színt. Az ammóniamentes hajfesték használata egyszerű, mindössze 5 percet vesz igénybe és a hajfestés után is könnyen kezelhető marad a haj.

Ha Ön is szeretné kihangsúlyozni a természetes szépséged, és egyben óvni a haja egészségét, akkor az Elgon ammóniamentes férfi hajfestéke a tökéletes megoldás Önnek. Fedezze fel a különböző árnyalatokat, és válassza ki a legmegfelelőbb színt.

Rendezés: